Ús Datsja is een sfeervol knus vakantiehuisje gelegen op landgoed “het Slauerhoff” in Ruigahuizen, Gaasterland, Zuidwest Friesland. Klein maar fijn is het motto van dit vakantiehuisje. Het is sfeervol ingericht en van alle moderne gemakken voorzien: bad, douche, vriezer, combi oven/magnetron, inductiekookplaat, etc. en er is WiFi!.

Lekker genieten van de rust en de natuur op “het Slauerhoff” en de prachtige omgeving met de bossen en meren en een aantal van de Friese stadjes op fietsafstand midden in “het Gooi van het Noorden”. Het huisje is gedurende het gehele jaar te boeken.

• Locatie: Ruigahuizen – Gaasterland -Zuidwest Friesland
• Ligging: Een alleenstaand huisje op een voormalig boerenerf, landelijk (niet op een vakantiepark!);
• Aantal personen: Ideaal voor 2 , max. 4 personen;
• Aantal slaapkamers: 2;
• Verhuurtarief: vanaf 325,- tot €510,- euro per week. All inn! (dus geen extra boekingskosten, etc.);
• Veel extra’s zoals gratis gebruik 2 fietsen, tuinmeubelen, hangmat, bbq, zoveel hout stoken als u wilt, zacht water, groene energie en nog meer….
• Huisdieren zijn niet welkom.

Bij het vakantiehuisje zijn meerdere terrassen van waaruit u heerlijk kunt genieten van de mooie vergezichten en doorkijkjes. Als u vroeg opstaat en u heeft een beetje geluk, dan grazen de reeën in het weiland aan de bosrand pal naast het huis. Op een van de overdekte terrassen, waar in de nazomer de druiven boven uw hoofd groeien, staat een houtkachel waar u gezellig een vuurtje kunt stoken.

Maar er is meer…. Aan de overkant ligt een privé natuur terrein van plm. 7500 vierkante meter, dit terrein is voor onze gasten vrij toegankelijk.

En… Gaasterland is onderdeel van nationaal landschap Zuid West Fryslan en bij de kenner bekend om de combinatie van de bossen en de vele meren en de oude Friese stadjes met verrassend veel bezienswaardigheden.

Bezoek de website!  

vakantiepark Leeuwarden2018

Ons adres:

Rûchhústerwei 18
8564 HE Ruigahuizen

M. +31 (0)6 – 546 947 55

E. 
feddeb@sldr.nl
W. www.hetslauerhoff.nl

Op de kaart