Vakantiewoning Inn Holwerd:
“Niet alleen Leeuwarden maar heel Friesland zal bol staan van de activiteiten ivm met Culturele Hoofdstad van Europa 2018…wat is er dan fijner om ‘thuis’ te komen en te relaxen in een heerlijk knus huis in het pittoreske Holwerd.”

Niet alleen Leeuwarden maar heel Friesland zal bol staan van de activiteiten ivm met Culturele Hoofdstad van Europa 2018…wat is er fijner “thuis” te komen en te relaxen in een heerlijk knus huis in het pittoreske Holwerd.

Met trots laten we u kennis maken met ons recent verbouwde gezinswoning “Inn Holwerd”, waar de oude elementen bewaard zijn gebleven en een harmonie vormen met een vleug design.

Holwerd…wie kent het niet. Vroeger op schoolreisje naar Ameland of een vakantie gevierd op het prachtige eiland, dan zul je van Holwerd de veerboot naar Ameland hebben gepakt. En wat is het toch leuk als je vakantie kan vieren in een super tof huis in het mooiste straatje van Holwerd, dat je een dag…of misschien wel 2 dagen naar Ameland kan, maar dat je niet aan het eiland gebonden bent en dat je de kop van Friesland kan gaan ontdekken.

Het Waddengebied is gekozen tot mooiste natuurgebied van Nederland en ik ben er zo dol op. Eindeloos kunnen wandelen of fietsen zonder iemand tegen te komen, helemaal één worden met de natuur en alle dagelijkse rompslomp te laten voor wat het is.

Wandelen langs de kwelders, genieten van de rust, het prachtige landschap, de veelzijdigheid aan vogels en vooral de zuivere lucht.

Om terug te komen op ons vakantiehuis Inn Holwerd…
Het is een verrassend ruime, maar knusse gezinswoning in de oude dorpskern van Holwerd in een zeer authentiek straatje. Het huis is geschikt voor 8 personen beschikt over 3 ruime slaapkamers met kingsize boxspring bedden, die als 2 éénpersoon’s bedden opgemaakt kan worden of als een kingsize tweepersoon’s bed. Er is een mogelijkheid een campingbedje te plaatsen. 3e slaapkamer heeft 2 comfortabele stapelbedden.
De bedden staan opgemaakt voor u klaar en u hoeft dan ook geen bedlinnen mee te nemen…dit zit bij de prijs inbegrepen.

Het huis heeft een ruime sfeervolle woonkamer met houtkachel, tv en een heerlijke bank. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een vaatwasser, oven, waterkoker en senseo en andere elektrische apparaten. Hout voor de houtkachel is aanwezig en word gratis bijgevuld als het nodig is.

Boeken, lectuur en spelletjes zijn aanwezig.
De badkamer heeft een heerlijke stort douch en er ligt een setje handdoeken voor u klaar die u kunt gebruiken, mocht dit niet genoeg zijn dan kunt u een extra handdoeken pakket van me huren.

Bezoek de website!  

Vakantiewoning Holwerd - Leeuwarden2018

Ons adres:

Hegebuorren 14
9151 HR Holwerd

M. +31 (0)6-46115875

E. 
innholwerd@oarsasoarshantum.nl
W. www.innholwerd.com

Op de kaart