Verhuurbedrijven – Ottenhome Heeg

Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit onze moderne jachthaven in Heeg. Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water. Onze jachthaven vormt de ideale uitvalsbasis om via de omliggende meren en vaarwegen de vele idyllische dorpen van Friesland te bezoeken, of om naar het IJsselmeer te varen via de sluizen in Lemmer, Stavoren of Workum.

Vakantie vanaf de eerste minuut!

Onze vloot bestaat uit 120 goed onderhouden en moderne zeiljachten, open zeilboten, motorboten en sloepen – veilig en comfortabel uitgerust voor uw vaarvakantie. En dat vakantiegevoel begint al bij aankomst op onze jachthaven. Hier doen we er alles aan doen om u vanaf de allereerste minuut het juiste vakantiegevoel mee te geven: bij  het afwikkelen van de huur-formaliteiten, de instructie en de overname van de boot.

Leeuwarden 2018

Op een originele manier Leeuwarden 2018 ontdekken? Huur een zeilboot, motorboot of sloep bij Ottenhome Heeg en beleef alle evenementen vanaf het water!

Bezoek de website!  

Ons adres:

It Bûtlan 2
8621 DV Heeg

M. +31 (0)515 – 442898

E. 
info@ottenhomeheeg.nl
W. www.ottenhomeheegevenementen.nl

Op de kaart