Verno zoekt kunsttalent voor ‘2018 – toiletcabines’

In aanloop naar Leeuwarden-Fryslan 2018 vinden er in en om Leeuwarden veel evenementen plaats. Als leverancier van onder andere sanitaire voorzieningen op een groot aantal van deze evenementen doet Verno Materieelverhuur een oproep aan Fries kunsttalent. Vraag is om 5 toiletcabines te voorzien van een complete ‘Leeuwarden’ – look & feel, waardoor ze prachtig op zullen gaan in het Leeuwarder straatbeeld. Noodzakelijke objecten, in dit geval toiletten, worden dus een perfecte aanvulling op de beleving van Leeuwarden-Fryslan 2018.

Friese schilders, fotografen, vormgevers en andere kunstenaars kunnen zich aanmelden om mee te doen. Het project richt zich zeer zeker ook op creatieve scholieren en studenten. Vanaf voorjaar 2015 stelt Verno ieder jaar 5 toiletcabines beschikbaar aan kunstenaars uit de omgeving. Een unieke manier om creativiteit op een zeer originele manier tentoon te stellen in aanloop naar en tijdens Leeuwarden-Fryslan 2018.

Stemmen via social media
Uit alle inschrijvingen zullen de 5 meest aansprekende plannen gekozen worden om werkelijk tot uitvoer te worden gebracht. De cabines zullen vervolgens op diverse evenementen in en om Leeuwarden geplaatst worden, waarna bezoekers via sociale media stemmen op het favoriete ontwerp.

Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>