Welgelegen is een camping en accommodatie met verschillende verhuur mogelijkheden. Bed and breakfast, vakantiehutten, trekkershutten ,pipowagens, treehouse , retrocaravan en geheel nieuw in 2018 de vwbus-hut! Het zijn allemaal verschillende slaapbelevingen op het Friese platteland nabij het IJsselmeer,de friese elfstedenstadjes Workum en Hindeloopen en niet ver van de Afsluitdijk.

Je kunt er heerlijk recreëren op je eigen manier met je eigen tent,caravan ,camper of je huurt een van de accommodaties. Alle gasten mogen gratis gebruik maken van ons ecologisch natuur zwembad en je hoeft nooit zelf af te wassen, dat doet de easy bee vaatwasser voor je. Je krijgt voor elke dag 1 muntje het spaart je niet alleen kostbare vakantie tijd maar je spaart er ook nog eens het milieu mee.

Wil je een actieve vakantie in Friesland, dan ben je hier zeker aan het juiste adres: er is een kiteschool aanwezig waar je materiaal kunt huren of les kunt krijgen. Ook kun je bij Welgelegen supboards en kano’s huren om de prachtige omgeving te verkennen. Je kunt er ontbijten, pizza eten en iedere zaterdag grillen en chillen.

Hier kun je dagelijks genieten van een geweldige zonsondergang.Voor fietsers,wandelaars is het een prachtig startpunt voor vele fiets en wandelpaden.Welgelegen brings us all together for a good vibe! We hopen je snel te mogen begroeten.

Bezoek de website!  

vakantiepark Leeuwarden2018


Ons adres:

lange leane 11
8711HK Workum

M. +31 (0)6- 121 53 202

E. 
info@welgelegen-workum.nl
W. www.welgelegen-workum.nl

Op de kaart