Leeuwarden2018.nl is dé website die toeristen en bedrijven verbindt rondom Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018. Er worden in 2018 miljoenen bezoekers verwacht, maar ook in de aanloop richting 2018 zal het flink drukker worden in Leeuwarden en Friesland. Én op de website Leeuwarden2018.nl. Een ideaal platform dus om uw bedrijf extra te promoten. De mogelijkheden zijn talrijk.

Relevante content… unieke domeinnaam

Leeuwarden2018.nl is vanaf 1 februari 2015 begonnen met het delen van de leukste vakantietips, activiteiten en suggesties over Leeuwarden en Friesland. Relevante content en een unieke domeinnaam garanderen uitstekende posities in de bekendste zoekmachines. Gericht bezoek zal ook uw online marketinginspanningen belonen. Zo werkt online marketing. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Veel mogelijkheden

Online marketing is maatwerk. Banners plaatsen, een nieuwsbrief item met links naar uw website, een homepage-take-over… U ziet het; er is ook qua adverteren heel veel mogelijk op Leeuwarden2018.nl. Binnenkort ook in het Duits en Engels. Én Frysk natuurlijk! Het team van Leeuwarden2018.nl luistert graag naar uw wensen. Wij zorgen ervoor dat uw uitingen aan een massaal én gericht publiek worden getoond.