Camperpark Kuikhorne in de Westereen:
“Geniet van de Friese Wouden en… binnen enkele minuten kunt u al in Leeuwarden 2018 zijn!”

Welkom bij Camperpark Kuikhorne!

Het camperpark is gelegen op het terrein van Jachthaven ’t Eibertsnest. Wij hebben plaats voor 50 campers en zijn het gehele jaar geopend. In 2015 zijn onze camperplaatsen uitgeroepen tot mooiste camperplaatsen van Nederland. U kunt kiezen uit een plaats aan de haven, op het grasveld of direct aan het vaarwater.

Alle voorzieningen zijn aanwezig, zo kunt u o.a. gebruik maken van ons schone, moderne sanitairgebouw met vloerverwarming, douches, wc’s, wasmachine en droger. Ook het legen van het chemisch toilet, het vuilwater en het vullen van uw watertank is mogelijk.

Vanaf ons camperpark bent u direct op de mooie fiets-en wandelpaden van de prachtige Friese Wouden. De fiets-en wandelroutes liggen voor u, als gast van ons camperpark klaar!

Voor een dagje Leeuwarden (Europese Culturele hoofdstad 2018!) kunt u de fiets nemen, maar het treinstation is 5 minuten fietsen vanaf het camperpark en binnen 15 minuten bent u dan in Leeuwarden. Ook het huren van een sloep is mogelijk , zo ontdekt u de prachtige omgeving ook vanaf het water!

Voor prijzen en meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website: www.camperparkkuikhorne.nl of like ons op facebook!

Bezoek de website!  

Ons adres:

Kûkhernsterwei 31
9271 HD De Westereen (Zwaagwesteinde)

Op de kaart