Appartementenverhuur De Trijehoek;
“stijlvol ingerichte appartementen op slechts enkele kilometers gelegen van Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad 2018!” 

Onze vakantiewoningen bevinden zich net buiten Stiens aan de Trijehoeksdijk. Op een rustige, zeer idyllische locatie en toch op maar een paar minuten afstand van de Friese hoofdstad Leeuwarden.

De stijlvol ingerichte appartementen van De Trijehoek zijn onderdeel van een karakteristieke Friese melkveeboerderij. Hier kunt u het plattelandsleven eens echt ervaren. Wij zijn natuurlijk trots op onze boerderij, en geven onze gasten graag een kijkje achter de schermen.

Onze moderne appartementen bieden plaats aan 4 tot 8 personen en hebben elk een eigen terras op het zuiden met uitzicht op de appelboomgaard. Er is hier geen gebrek aan ruimte: zowel binnen als buiten heeft u ruimschoots plaats tot uw beschikking. Alle appartementen zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken en een moderne eigen douche en toilet.

De omgeving kunt u wandelend of op de fiets verkennen. De Trijehoek ligt namelijk centraal op diverse fiets- en wandelroutes. Ook bestaat er de mogelijkheid om met een bootje de Dokkumer Ee te bevaren of de stad Leeuwarden eens vanuit de stadsgrachten te aanschouwen.

Het nabij gelegen dorp Stiens biedt alle voorzieningen voor een zorgeloze vakantie: naast een gezellig centrum met verschillende winkels vindt u hier onder andere een zwembad en een kinderboerderij.

Landelijk, maar dichtbij Leeuwarden!
Zoekt u een landelijke omgeving om te overnachten en wilt u dicht bij onze hoofdstad logeren? Dan is De Trijehoek de perfecte accommodatie. Leeuwarden is verkozen tot culturele hoofdstad van Europa in 2018. Veel van de Friese highlights vindt u dan ook bij ons de buurt: een aantal van de beroemde Elfsteden liggen in de directe omgeving en het beroemde bruggetje van Bartlehiem zelfs om de hoek! En wat dacht u van een bezoek aan de waddeneilanden?

Er is veel te doen en te zien in onze mooie provincie en aan ideeën kunnen wij u altijd helpen. Wat u ook wilt doen (of laten): De Trijehoek is uw ideale uitvalsbasis!

Wij hopen u snel persoonlijk te mogen verwelkomen!