Eetcafe Spinoza
“Cultuur en culinair gaan prima samen in Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018!”

Uit eten gaan moet een feestje zijn, een gevoel van thuiskomen, welkom zijn. Alsof je bij goede vrienden gaat eten die alles voor je uit de kast halen! In deze sfeer wil ik mijn gasten vraag ontvangen aldus Corné van de Erve, eigenaar.

Onze keuken is het best te omschrijven als vers, gezond, (h)eerlijk en betaalbaar. Op de menukaart een keur aan gerechten van vegetarisch tot uitgebreide vlees- en vis gerechten. Wij houden graag rekening met uw dieet.

Gastvrijheid heeft al meer dan 25 jaar een naam: Eetcafé Spinoza in Leeuwarden. Bent u op zoek naar de ultieme stek voor uw diner, jubileum, borrel of heeft u iets te vieren? Dan ontvangen wij u graag en laat u onderdompelen in onze gastvrijheid. Wij bezorgen u en uw gasten graag een heerlijk avondje uit! Na meer dan 25 jaar ervaring zijn wij nog steeds bruisend, vernieuwend en de huiskamer van Leeuwarden. Een monument van een restaurant!

Bijzonderheden
Eetcafé Spinoza verzorgt ook unieke theaterdiner. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in onze omzoomde binnentuin of op ons gezellige terras aan de straatkant. Nieuwsgierig geworden? Bel met uw gastheer, Corné van de Erve, 058-2129393, voor een reservering, maar ook voor vragen en/of opmerkingen.
Wat ook kan is

Ons Motto is: Uit eten gaan moet een feestje zijn, een gevoel van thuiskomen, welkom zijn, alsof je bij goede vrienden gaat eten die alles voor jou uit de kast halen. In deze sfeer willen wij u graag laten genieten van onze culinaire mogelijkheden:

THEATER – DINERS
Eetcafé Spinoza biedt al vele jaren de mogelijkheid om theater te combineren met gezellig tafelen. Ideaal voor een personeelsuitje, of familiefeest.

Op de eerste etage van Eetcafé Spinoza bevindt zich Theater-Restaurant Descartes. Een theater-diner is bij ons een theatervoorstelling die zich afspeelt tijdens uw maaltijd. Om precies te zijn: niet terwijl u eet, maar tussen elke gang wordt u getrakteerd op een blok theater. Dit kan elke dag van de week exclusief voor u en uw gasten. De duur is circa 3,5 uur. Wij hebben ervoor gekozen om een all-in prijs aan te bieden van 58,00 per persoon. Dit is dan altijd inclusief het theater, een vier-gangen-keuze-diner en de drankjes tijdens de avond (bier, wijn en frisdranken).

Wij schrijven, produceren en regisseren onze diners zelf. Verder werken we per theater-diner met een verschillende bezetting acteurs, die gewend zijn op het publiek in te spelen en hen bij de voorstelling te betrekken.

A LA CARTE
Wij hebben een uitgebreide menukaart, die 4x per jaar wisselt, maar waarop een aantal klassiekers altijd weer terug te vinden zijn, zoals onze overheerlijke spare ribs, de lasagne of onze kaasfondue. Maar ook het ‘standaard’ aanbieden van een biologisch keuze menu wordt erg gewaardeerd door onze gasten.

3 x 3 MENU
In plaats van a la carte kunt u ook kiezen voor ons voordelige 3-gangen menu (€ 22,50). U heeft, voor zowel voor- hoofd- als nagerecht steeds de keus uit 3 gerechten. Wilt u weten welke? Dit menu is ook erg geschikt voor groepen.

BUFFETTEN
Heeft u iets te vieren met een groep of komt u een theater-diner bij ons verorberen dat trakteren wij u en uw gasten op een heerlijk diner-buffet. De samenstelling van de buffetten wisselen vaker dan onze menukaart, dit omdat we alleen met dagverse en seizoen-producten werken.

LUNCH
Gezellig lunchen bij eetcafé Spinoza? Dit is mogelijk voor groepen vanaf 8 pers. Op maat gemaakt!

BBQ
Zowel zomers als ’s winters kunt u in Spinoza genieten van een heerlijke barbecue. Onze prachtige stadstuin leent zich hier perfect voor. Sneeuw of zon…. onze binnentuin is altijd klaar voor een BBQ!

ANDERE SUGGESTIES bourgondisch tafelen high tea high wine.. high beer.. en natuurlijk CATERING Onze chef kok kookt voor zijn gasten in het eetcafé maar u kunt er ook thuis of op locatie van genieten. Een heerlijke maaltijd, een buffet/barbecue in alle soorten en maten, of borrelhapjes voor op de boot, in het bedrijf of thuis. Herkenbaar en divers, iedereen lekker laten genieten!