Fotostudio & Vormgeving Noorderblik;
“fotografie van business-to-business tot portret, maar ook stockfoto’s van Friesland!” 

Fotograaf Egbert Sepp & fotografe & grafisch ontwerper Siska Alkema van fotostudio & vormgeving Noorderblik bezitten passie voor hun vak. Door onszelf constant de hoogste eisen op te leggen zijn wij alleen met het allerbeste tevreden en krijgt de klant waar hij recht op heeft.

Zakelijk – business to business:
Om uw zakelijke website zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zijn naast een krachtig design ook sterke foto’s nodig, u wilt uiteraard dat op uw website uw bedrijf optimaal vertegenwoordigt. Zo kan er bijvoorbeeld een restaurant heerlijk worden gegeten maar als de website en de foto’s dat niet uitstralen, zullen de gasten niet komen.
Noorderblik maakt graag uw bedrijfsreportage, dwz. fotografie van bedrijfsruimtes, producten en/of productproces, werkzaamheden en sprekende portretten van werknemers.

Doordat alle foto’s op groot formaat worden genomen zijn ze te gebruiken voor alle soorten prints (zoals op plexiglas, op aluminium, vinyl etc.) en daarmee ook te presenteren zijn in uw bedrijfsruimte(s) of kantoor tot het door u gekozen formaat.

Particulier:
Wilt graag dat mooie portret van u, uw geliefde of samen, dan kunt u bij ons langskomen en fotograferen wij u in onze stijl.
Ook in model of zwangerschapsfotografie zijn wij ervaren en denken graag mee om de foto door u gekozen ook tot ‘n prachtig eindresultaat te laten komen.