Recreatiecentrum Sneek
verhuur van kampeer- en dagsloepen, fluisterboten, motorboten, appartementen en ligplaatsen.

Het bedrijf  ligt op ’t Ges, een Watersportboulevard met vijftig watersportgebonden bedrijven, aan de rand van de gezellige Waterstad Sneek 15 min. varen vanaf het centrum en het Sneekermeer.
Vanaf Recreatiecentrum Sneek heeft u vrij uitzicht over water en weiden tot op het Sneekermeer. Wanneer u niet wilt varen kunt u een mooie tocht fietsen in de omgeving of het sfeervolle Sneek bezoeken  met de gezellige winkels, terassen en diverse bezienswaardigheden. Wie kent Sneek niet van de Sneekweek? Maar ook op cultureel gebied is er in Sneek altijd wat te doen. Tige wolkom!

Verhuur Motorboten, Sloepen en electroboten

Met onze motorboten, sloepen en dagbopten, zowel electrisch als met een dieselmotor aangedreven, is het zorgeloos  genieten, voor zowel dagverhuur als ook overnachtingen aan boord.
We bieden tevens electrische boten te huur aan aan vanuit het centrum van de stad achter de Waterpoort, met deze boten vaart u door alle grachten van Sneek en de directe omgeving.
Ook als u nog nooit gevaren heeft is het varen met onze boten zeer eenvoudig.  Wij helpen u graag persoonlijk op weg en voorzien u van alle nodige informatie. Slapen kan tot 4 personen comfortabel op de unieke kampeersloep. Onze dagsloepen zijn geschikt tot 8 personen

Verhuur Appartementen en Studio

Nieuwe ruime 2- en 3 kamer (watersport) appartementen met een schitterend uitzicht. Elk appartement heeft een grote woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer en een badkamer met douche. De keuken is compleet met o.a. inductiekookplaat, oven en afwasmachine, TV en WIFI zijn aanwezig. Ook de studio is volledig ingericht en heeft een nautisch uitzicht op de haven.

Arrangementen

Friesland is bij uitstek de provincie die zich ervoor leent om via het water ontdekt te worden. Wij hebben een aantal unieke watersport-arrangementen samengesteld in combinatie met uw verblijf in 1 van onze appartementen en bijv. de “Elfsteden Sloepentocht”. Kijkt u op onze website voor meer informatie.