Grand café De Walrus in Leeuwarden:
“Na een dag vol cultuur van Leeuwarden 2018 is het bij ons smaakvol nagenieten. Kom ook langs bij het gezelligste Grand café van Leeuwarden!”

Het gezellige Grand café ‘De Walrus’ is gelegen in het historische centrum van Leeuwarden en dicht bij veel bezienswaardigheden. De Walrus is dé ideale plek om te genieten van een heerlijke kop koffie met gebak, een snelle of juist uitgebreide lunch en vooral om even lekker te borrelen met vrienden of collega’s.

Natuurlijk kun je hier ook voortreffelijk dineren. Het sfeervolle restaurant biedt een prachtig uitzicht over het historisch centrum van Leeuwarden. Ook op het gemoedelijke terras voor het monumentale pand is het goed toeven, zowel met als zonder zon.

De gast en zijn wensen staan altijd centraal en er is dus bijna geen ‘nee’ te koop bij De Walrus. Zo is er de mogelijkheid om van alles te organiseren: van verjaardag of familiediner tot vergadering of groot feest.
Vanzelfsprekend met veel liefde en toewijding!

Samenwerken is niet alleen een key-word voor het personeel, ook werken wij met verschillende ondernemers samen. In combinatie met lekker eten bieden wij dinerspelen, quizzen, praamvaren, solex rijden, een bezoekje aan de bioscoop of theater en stadswandelingen aan. En uiteraard dragen we Leeuwarden 2018 een warm hart toe.

Tot ziens in De Walrus!